| |     ћирилица | english  
Naslovna
Posetite Srbiju
SIEPA

 

   
 
Kontakt

 

Radno vreme
Ponedeljak - petak: 9:00 – 17:00 časova
Konzularno odeljenje (rad sa strankama): 10:00 - 12:00 časova

Praznici

Adresa
5ta Avenida, No. 4406, entre 44 y 46
Miramar Playa
HAVANA
KUBA

Telefon: + 53 / 7204-24-88, 7204-26-07 Lokacija/Mapa
Faks:      + 53 / 7204-29-82 Konzularna nadležnost
E-mail: ambsrbhav@enet.cu Počasni konzuli
Veb sajt: http://www.havana.mfa.gov.rs  

 


 
 
 
Odluka Vlade St. Vinsenta i Grenadina o ukidanju viza za državljane R. Srbije, nosioce svih pasoša

Obaveštavamo da je Vlada St. Vinsenta i Grenadina donela Odluku kojom je ukinula vize našim državljanima, nosiocima svih pasoša za ulazak i boravak na njenoj teritoriji do 30 dana, u periodu od godinu dana. Odluka je stupila na snagu 21. februara 2018. godine.


Odluka R. Kolumbije o ukidanju viza za državljane R. Srbije, nosioce svih pasoša

Obaveštavamo da je Vlada R. Kolumbije donela Odluku kojom je ukinula vize našim državljanima, nosiocima svih pasoša za ulazak i boravak na njenoj teritoriji do 90 dana, uz mogućnost produžetka dodatnih 90 dana, u periodu do 180 dana u jednoj kalendarskoj godini. Odluka je stupila na snagu 14. februara 2018. godine.


Prosava Dana državnosti Republike Srbije u Havani

Proslava Dana državnosti Republike Srbije i 75 godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa sa Republikom Kubom, održana u Hotelu Nacional, protekla je u svečanom raspoloženju.

Prijemu koji je priredila Ambasada u Havani prisustvovali su visoki državnici Kube, istaknuti umetnici, naučnici i sportisti, kao i članovi diplomatskog kora i predstavnici dijaspore.

Ambasador Danilo Pantović u prigodnom govoru ukazao je, između ostalog, da se prijateljski bilateralni odnosi odražavaju na uspešnu saradnju, posebno na međunarodnoj sceni, kroz principijelne podrške dve zemlje pitanjima od nacionalnih interesa, kao i da se konstantno ulažu napori za poboljšanje ekonomske saradnje.

Proslavi Dana državnosti Srbije prisustvovao je Roberto Oheda Morales, ministar zdravlja, pomoćnici ministra spoljnih poslova Abelardo Moreno i Rohelio Siera, kao i drugi zvaničnici i istaknuti intelektualci iz društvenog života.

           

Frank Fernandez, prestižni pijanista i David Alvares sa grupom Juego de Mano, uveličali su svojim prisustvom i nastupom proslavu Nacionalnog dana Srbije u Havani           

Članovi dijaspore su doprineli tradicionalnom gostoprimstvu i ugodnoj atmosfeti na prijemu.
 


Ministarstvo spoljnih poslova
Dnevne vesti 
Saopštenja 
Foto galerija 


Narodna skupština

Predsednik Republike Srbije

Vlada Srbije

Ministarstvo spoljnih poslova